Ελληνικά

ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΤΑΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΒΑΦΗ ΖΑΝΤΩΝ - NIKEL CARBON ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 55, ΚΑΜΙΝΙΑ (ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ) Τ.Κ.: 18540
Περιοχή: Πειραιάς Κατηγορία: ΕΛΑΣΤΙΚΑ – ΖΑΝΤΕΣ
Τηλέφωνο: 2109417877 Fax: -
Κινητό: 6973389190 E-mail: pett55@hotmail.gr
Υπεύθυνος: ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΤΑΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: 6973389190
Ιστοσελίδα: http://www.nikospettas.com, http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1585699933
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ, ΒΑΦΗΣ ΖΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ-ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ. ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΜΟΒΟΛΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ. ΠΕΤΤΑΣ ΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ....ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΒΑΦΕΣ ΖΑΝΤΩΝ, ΒΑΦΕΣ CARBON-ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑ ΝΙΚΕΛ-ΧΡΩΜΙΑ... ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 55 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΑΜΙΝΙΑ ( ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ).210-9417877. -6973389190. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΠΑΛΕΩΣΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΣΕ ΑΛΟΥΜΙΝΑ-ΣΙΔΕΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΡΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ - ΧΡΩΜΙΑ - ΒΟΥΡΤΣΕΣ - ΝΙΚΕΛ - ΣΕ ΨΑΛΙΔΙΑ, MAΣΠΙΕΔΕΣ, ΚΑΠΑΚΙΑ ΜΟΤΕΡ, ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ, ΤΙΜΟΝΙΑ Κ.Λ.Π ..........
Επισκέπτες: 9950

ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΤΑΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΒΑΦΗ ΖΑΝΤΩΝ - NIKEL CARBON ΠΕΙΡΑΙΑΣ

video
video

ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΤΑΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΒΑΦΗ ΖΑΝΤΩΝ - NIKEL CARBON ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΤΑΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΒΑΦΗ ΖΑΝΤΩΝ - NIKEL CARBON ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ, ΒΑΦΗΣ ΖΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ-ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ. ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΜΟΒΟΛΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ.

ΠΕΤΤΑΣ ΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ....ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΒΑΦΕΣ ΖΑΝΤΩΝ, ΒΑΦΕΣ CARBON-ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑ ΝΙΚΕΛ-ΧΡΩΜΙΑ...

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 55 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΑΜΙΝΙΑ ( ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ).210-9417877. -6973389190.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΠΑΛΕΩΣΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΣΕ ΑΛΟΥΜΙΝΑ-ΣΙΔΕΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΡΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ - ΧΡΩΜΙΑ - ΒΟΥΡΤΣΕΣ - ΝΙΚΕΛ - ΣΕ ΨΑΛΙΔΙΑ, MAΣΠΙΕΔΕΣ, ΚΑΠΑΚΙΑ ΜΟΤΕΡ, ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ, ΤΙΜΟΝΙΑ Κ.Λ.Π

..........ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΖΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΕΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ Η ΤΗΝ ΒΑΦΗ ΤΩΝ ΖΑΝΤΩΝ.........ΜΕΤΑΤΡΩΠΕΣ ΖΑΝΤΩΝ -ΠΡΩΣΘΗΚΕΣ-ΑΝΤΑΠΤΩΡΕΣ-ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΡΕ-ΟΦΣΕΤ-ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ.


Επιλέγω Επισκευή και βαφή ζαντών.

Ένας από τους συνηθισμένους φόβους των οδηγών είναι να μη στραβώσουν ή σπάσουν τη ζάντα τους λόγω των... προσεγμένων δρόμων της Ελλάδος! Τέλος, όμως, στο καθημερινό αυτό στρες, αφού η λύση της επισκευής μιας ζάντας είναι πιο εύκολη και οικονομική υπόθεση.


Χειροποίητη κατασκευή - Επισκευές ζαντών

Στο πρώτο στάδιο επισκευής η ζάντα πρεσάρεται σε ειδική πρέσα με καλούπια τεφλόν σε όλες τις διαμέτρους διατηρώντας στη ζάντα τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Το φινίρισμα γίνεται σε ειδικούς τόρνους για άψογο γυάλισμα στα «χειλάκια» της ζάντας. Με αυτόματη αμμοβολή, η ζάντα καθαρίζει τελείως από οποιοδήποτε χρώμα και μένει μέταλλο. Κατόπιν βάφεται ηλεκτροστατικά.


ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΖΑΝΤΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ

Στα υπερσύγχρονα εξειδικευμένα συνεργεία μας, γίνονται επισκευές ζαντών και ηλεκτροστατικές βαφές, με υπευθυνότητα και πολυετή πείρα. Παρέχονται, οργάνωση και ευρωπαϊκά πρότυπα στις επισκευές, κολλήσεις και ηλεκτροστατικές βαφές ζαντών, αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, καθώς και αυτόματη αμμοβολή με καινούργια εισαγόμενα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.


Χειροποίητη κατασκευή - Ηλεκτροστατικές βαφές

Το τελευταίο στάδιο επισκευής ζάντας είναι η βαφή (ηλεκτροστατική βαφή ή βαφές νικελίου). Η ηλεκτροστατική βαφή γίνεται με άριστης ποιότητας πούδρες και βερνίκια σε όλα τα χρώματα. Το χρώμα σταθεροποιείται σε φούρνο στους 200 °C εξασφαλίζοντας πολυετή εγγύηση. Αποκλειστικότητα του συνεργείου οι βαφές ΝΙΚΕΛ.